Home / Ervaringen / Adinda, 27

Adinda, 27

Eigenlijk zou iedereen af en toe een relatiecoach moeten bezoeken, ook als je een fijne relatie hebt. Er zijn altijd dingen die je kunt doen om nog meer verbinding met elkaar te krijgen!

Meer inzicht in elkaars behoeften

“Mijn partner en ik dachten al wel te weten waar het probleem zat waardoor we conflicten hadden. Ik merkte dat mijn emoties nog wel eens op dreigden te lopen en dat kon nog wel eens escaleren. Maar de neutrale kijk van Mirjam deed wonderen, hierdoor kwamen er oplossingen die voor de hand lagen, maar die we zelf niet zagen.

We hebben handvatten gekregen om zo veel mogelijk te voorkomen dat er escalaties plaatsvinden. De oefeningen die we kregen hielpen ons inzicht te krijgen in de behoeften van de ander. Hierdoor zagen we beter wat ons soms in de weg staat om de verbinding met elkaar aan te gaan.

De sfeer bij Mirjam was open en ontspannen. Ik had het gevoel dat alles gezegd kon worden tijdens de sessies. Ook al was het af en toe ook een beetje ongemakkelijk: je doet natuurlijk dingen die je gewoonlijk niet doet. Maar Mirjam is aardig, relaxed en zonder oordeel. Ze pakt de regie als het nodig is en durft kritische vragen te stellen.”

Anderen over hun ervaring